Målare från Jönköping

Jag och min man har nu under en längre period velat starta ett projekt där vi vill måla om hela vårt hus i Jönköping. Vad för typ av färg hade vi inte lyckats ena om, men vi visste att vi ville få projektet påbörjat gärna så snart som möjligt. Vi valde att kontakta målare från Jönköping som har arbetat inom detta yrket i många år som vi vet med oss. Vi valde därför att kontakta Måleribolaget i Jönköping AB. Ett företag som vi anlitat förut och som man har sett fått enormt trevliga recensioner av olika människor.

De är ett enormt gott gäng som erbjuder en otroligt trevlig service som verkligen gör ett projekt så mycket roligare, då det är så tydligt att de verkligen älskar det dem gör.

När vi satte oss ned för att prata igenom projektet så kom vi fram till slutsatsen att vi ändå ville måla om större delen av vår bostad till helvit. Kanske göra något lite mörkare inom nyanser till vardagsrummet, men vi började iallafall med de vita detaljerna.

När arbetet väl var slutfört så slutade allt i en vit färg ändå och det är vi så fantastiskt nöjda över. Hela projektet har verkligen gått som en dans på rosor och vi har inga andra än Måleribolaget i Jönköping AB att tagga något så enormt för just det.

Därför vill vi verkligen passa på att rekommendera dem absolut så mycket det bara går.