Fritidskonstnär i Haninge

Jag jobbar cirka 75% på ett it-bolag där jag gör lite olika typer av arbeten. Det är inte speciellt stimulerande men det är en trevlig arbetsplats med många sköna och duktiga arbetskamrater. Firman ligger i Haninge och vi bor i Linköping så det blir lite för mycket pendling varje dag för min smak. Därför har jag och min sambo bestämt oss för att flytta in närmare jobbet och mer centralt i Stockholm. Vi har fått tag på en fin lägenhet som ligger alldeles i närheten av kontoret där jag jobbar. Det är en tre på 79 kvadrat, vilket är perfekt för oss den har en liten balkong och i det tredje rummet har jag plats att utföra min fritidssyssla vilket är måleri. Jag lägger någon timma varje kväll på målningen, jag målar med olja och har hållit på i några års tid. Jag håller på att försöka jobba upp mitt namn och jag ser till att kontinuerligt uppdatera sociala medier för att locka besökare och intressenter. Målet är att en dag kunna försörja sig på målningen, det är ändå en del pengar som jag drar in på det i dagsläget. En flyttfirma som heter M.E.S Sverige ska utföra flytten från Linköping till Haninge. De är aktiva som flyttfirma i Stockholmsområdet och bland annat i Huddinge, Botkyrka, Solna, Norrköping, Linköping, Södertälje, Tyresö och Täby. De har lång erfarenhet och bred kunskap inom branschen. De utför kvalitativa transporter och flyttar vårt bohag och mitt bohag med kvalitet och omsorg. Det känns som att mina målningar är i säkra händer när de fraktas längs vägarna av M.E.S Sverige från Linköping till Haninge. Vi har inget körkort och det är därför optimalt för oss att anlita en flyttfirma som hjälper oss från början till slut.