Byggfirma i Lund

Inför ett byggprojekt som jag har velat genomföra under en längre tid så valde jag att kontakta Saiti Bygg som jag anlitat för tidigare projekt. Dem gångerna har det verkligen alltid gått över förväntningarna så jag kände att jag kör på samma byggfirma från Trelleborg igen.

Hur som helst, jag vill renovera min altan och pratade igenom projektet med dem där de kom fram med ett väldigt bra prisalternativ och en bra fördelning på hur vi skulle lägga upp projektet. Efter lite diskuterande så kom vi fram till en slutsats och imponerad som jag blir varje gång så följde dem den planen till punkts och pricka vilket gjorde så att detta projektet var genomfört snabbar än vad jag hade kunnat hoppas på.

Därför ville jag verkligen ta mig tiden till att rekommendera dem så mycket det bara går och förtydliga att dem verkligen utför ett fantastiskt bra arbete för er, just för att dem älskar det dem gör.